Over Ons

Welkom op onze website!

Wij zijn Victor en Rinske en zijn “verslaafd” aan bordspellen. Altijd hebben we bordspellen leuk gevonden echter sinds anderhalf jaar zijn we er helemaal weg van. Vanaf dat moment is onze bordspellen verzameling uitgegroeid tot meer dan 200 spellen. En nog steeds blijft deze verzameling groeien via aankopen in spellenwinkels of kickstarter.

Wij spelen vaak spellen met zijn tweeën maar proberen ook regelmatig met vrienden of familie een spelletje te spelen. Ook met onze kinderen spelen we graag spelletjes en groeien ze helemaal op in de wereld van de bordspelletjes. In de spellenkast hebben ze een eigen plekje voor hun bordspellen.

Qua categorieën qua spellen variëren we veel. We houden van een simpel snel spel zoals “Keer op keer” tot aan de expert spellen zoals Cerebria. Maar ook de familiespellen zoals Kwakzalvers en Wingspan vinden we erg leuk om te spelen. Afhankelijk van de groep en tijd kiezen we het juiste spel voor dat moment.

Door middel van deze site en onze social media kanalen willen we jullie graag meenemen in de wereld van de bordspellen. Van reviews, aanbevelingen tot het schilderen van de miniaturen.