Lamborgini Huracán EVO Groen – 3D Puzzel

🧩108 stukjes

👨‍👩‍👧‍👦8+


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Lamborgini-puzzel-2-1024x680.jpg

Review

Wel eens een 3D-puzzle geprobeerd? De super snelle en gestroomlijnde Lamborghini Huracán EVO is de nieuwste telg in het 3D-puzzel assortiment van @ravensburgernl! Dit racemodel is gemaakt op schaal 1:18 en bevat alle mooie details die het echte model ook heeft.

De onderkant van de auto is van plastic en heeft wielen waardoor je zodra de auto af is ook echt met het voertuig kan rijden. Alles klikt in elkaar bij dit model en er is geen lijm nodig om het in elkaar te zetten. Deze 3D-puzzel bevat 108 puzzelstukjes die op de achterkant allemaal genummerd zijn. Hierdoor is het heel duidelijk welk stukje waar moet gaan komen. DE stukjes zijn buigbaar waardoor de Lamborghini ook zijn kenmerkende vorm heeft als hij in elkaar zit!
Een feestje voor jong en oud en voor elke sportauto liefhebber om deze nieuwe Lamborghini Huracán EVO in elkaar te zetten!

Het was voor ons de eerste 3D puzzel en het was erg leuk om te maken. De kwaliteit van de onderdelen zijn erg hoog en stevig. Daarnaast moet je dit wel een beetje met beleid in elkaar zetten anders druk je de stukken weer uit elkaar.!


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Lamborgini-puzzel-5-2-1024x680.jpg